Селидбе Јајинци

Надомак урбаног Београда налази се мирно и перспективно насеље познато по меморијалном парку Јајинци. Карактерише га претежно очувана природа и живот у породичним кућама са уредјеним двориштина, тако да није чудно што се све више траже селидбе у Јајинце.

Селидбе Јајинци: Бег из градске вреве

Јајинци су годинама представљали једно од омиљених излетишта Београдјана. Медјутим, у светлу скорашњих догадјаја у вези са глобалном пандемијом и рестриктивним мерама кретања, све висе Београдјана се одлучује на селидбу у Јајинце. Ово, некада село, а сада све уредјеније насеље, може се похвалити идеалном геолокацијом. Налази се у долини Липничког потока, на северу се простире велики расадник, на југу меморијални парк, док је источна граница Јајинаца поток Јелезовац. Иако је све насељеније, не постоји бојазан од неодговарајуће урбанизације са високим зградама, већ доминирају мање куће које се својим уредјеним двориштима уклапају у крајолик. Чињеница да ово насеље дели свега двадесетак минута вожње до Београда чини га идеалном местом за живот за све оне који раде у Београду, а преферирају живот у природнијем окружењу. Из тог разлога су и селидбе у Јајинце у последње време све популарније.

Поуздана агенција за селидбе у Јајинце

Наша агенција се може похвалити стотинама успешно изведених селидби на обострано задовољство и нас и наших клијената. Морамо приметити да се у последњих годину дана број селидби у приградска насеља значајно повећао, а у томе предњаче селидбе Јајинци. Можемо стога рећи да су нам такве селидбе сада ужа специјалност. Наш тим чине професионалци који ће најпре извршити кубицирање свега што је потребно преселити, затим демонтирати, спаковати, транспортовати и све то поново монтирати на новој адреси. Према Вашем намештају и свим другим предметима опходиће се са неопходном пажњом и бригом. У нашем возном парку су различита возила прилагодјена свим врстама селиби. У могућности смо да изадјемо у сусрет свим Вашим захтевима. На Вама је само да нас позовете на 062 242 282 и Ваша селидба у Јајинце ће бити пријатно искуство без стреса, баш као што је ново насеље у које се селите.

Leave a Comment