Селидбе центар града

Иако промена адресе становања може бити прилика за нови почетак и тиме представљати нешто позитивно у нашем животу, неретко је то ипак напорно и стресно искуство. Када се на уобичајене проблеме дода и чињеница да је селидба у центар града или из центра града, појављују се нови фактори који значајно отежавају процес пресељења. Наиме, у центру Београда углавном преовладјују зграде и објекти старе градње, претежно са краја деветнаестог и почетка двадесетог века. У таквим објектима лифтова углавном нема, а и ако има то су непоуздани и мали лифтови који не могу да понесу терет габаритног намештаја. Други проблем који се јавља при селидби у центар града је недостатак одговорајућег простора за паркинг. Како су улице у центру града већином уске, неретко и једносмерне, а паркинг зониран, чак и ако у тренутку имате слободно паркинг место, црвена зона не дозвољава вам да се задржите онолико времена колико је за просечан утовар потребно. Такодје, уколико је улица специфично уска, камион који ангажујете можда неће ни моћи да придје улазу, а камоли да се ту задржи. Све нам ово су проблеми на које професионалци навикли и за које имају решења, док се у варијанти самосталне селидбе морате посебно припремити за њих.

Поуздана агенција за селидбе у центар града

Као што смо поменули, наша агенција се професионално бави селидбама дужи низ година и можемо се похвалити стотинама успешно изведених селидби на обострано задовољство и нас и наших клијената. Нема тог проблема који нисмо успели да решимо, тако да је на Вама само да нас позовете и уживате у искуству селидбе у центар града или из центра, на било коју другу локацију. Наш тим броји стручњаке који ће најпре извршити кубицирање односно процену величине свега што је потребно преселити, затим извршити демонтажу намештаја уколико је то потребно, спаковати, утоварити, превести, унети сав намештај на нову адресу и монтирати све поново. све то поново монтирати на новој адреси. Ваш намештај је безбедан у нашим рукама јер посебну пажњу придајемо паковању како би Ваши предмети безбедно стигли на кову адресу. Наша возила су прилагодјена свим теренима и условима селиби. У могућности смо да изадјемо у сусрет свим Вашим захтевима, како би Ваша селидба у центар града била искуство у ком ћете уживати.

Цена селидбе у центар града

Формирање цене за селидбу у центар града, као и за било коју другу селидбу, зависи од широког спектра фактора. Не постоји универзална цена, већ за сваку селидбу и сваког клијента формирамо јединствену цену, на основу услова као што су количина и габарит предмета за пресељење, удаљеност локације на коју се сели, прилаз објекту, постојање или непостојање лифта и слично. Из тог разлога најбоље би било да нас позовете на 062 242 282 и директно ћемо се договорити и понудити Вам најповољнију цену за Вашу селидбу.

Leave a Comment