Селидбе Стари град – Селидбе на Дорћолу, Савамали и Београду на води

Услужне селидбе Стари град Београд за селидбе свих ствари, кућа, станова, канцеларија и фирми. Агенција за селидбе Стари град послује више од 10 година и иза себе има преко 2000 селидби. У склопу свој понуде пружа бесплатну процену и огранизацију комплетног процеса.

Како заказати селидбу?

Потребно је да позовете наш број телефона 062 242 282 за селидбе Стари град и пружите нам основне информације, почев од најјосновије као што је адреса, дан и време када вам одговара да урадимо селидбу. У зависности од тога колико ствари имате, биће потребно да организујемо и возило за селидбу. На располагању су комби за селидбе и камион за селидбе Стари град. Уколико ви нисте сигурни око количине ствари, послаћемо нашег радника који ће то проценити.

Шта је потребно припремити за селидбу?

Потребно је припремити једно или два паркинг места испред ваше здраге или куће, у зависности да ли селидбу радимо камионом или комбијем. За ово можете замолити комшије да вам привремено ослободе паркинг места. Такође, битно је да уколико имате велике комаде намештаја или других ствари, потребно је да нас унапред обавестите. У том случају је потребно да дођу наши радници како би урадили демонтажу намештаја. Наравно, по доласку на ваш нову адресу можемо урадити монтажу намештаја и вратити га у претходно стање.

Са наше стране можемо обезбедити кутије и материјал за паковање ломљивих ствари и сортирање ради лакше селидбе. Материјал код нас можете узети по набавној цени док паковање и распакивање можемо радити и ми за вас.

Најјефтиније селидбе Стари град

У нашој агенцији за селидбе Стари град можете пронаћи најниже цене. Цене смо формирали након више до десет година рада и прилагодили их нашем окружењу. Уколико нисте сигурни, пре него што се одлучите за нас можете истражити и друге агенције за селидбе Стари град. У тренутку када се одлучите, слободно позовите наш број телефона како бисмо вас преселили на вашу нову адресу.

Leave a Comment