Селидбе Србија – Селидбе унутар и ван Србије

Селидбе захтевају добру организацију, исправна возила за селидбе и озбиљност. Да би све прошло како треба, селидбе Србија је посао који треба да за вас раде професионалци за селидбе. Агенција за селидбе пружа најбоље услове и решава све врсте селидби у договореном року и без проблема.

Одакле почети са селидбом

Крените од основног и пронађите агенцију која ради селидбе Србија. Када се одлучите за агенцију која ће радити вашу селидбу од њих затражите инструкције шта је потребно и одакле почети. Наша агенција за селидбе тражи основне податке као што је адреса одакле се врши селидба, нова адреса на коју треба одвести ствари, количина ствари и процена да ли све ствари могу да изађу из стана, да ли постоји лифт ако живите у згради. Наравно, ако у неки од детаља нисте сигурни доћи ће наш радник и извршити процену бесплатно.

Ако живите у Београду и треба вам селидба унутар Београда, предлажемо да погледате: Селидбе Београд

Шта припремити за селидбу

Уколико сте већ договорили прве кораке са агенцијом за селидбе Србија, испратите све инструкције које сте добили. Измерите намештај уколико нисте сигурни да ли може да прође кроз врата или сачекајте радника који ће доћи да изврши процену. Овај радник обично дође пре возила за селидбу, изврши процену и започне припреме. Уколико имате много ствари или треба радити демонтажу (ако намештај не може да изађе из стана) може бити укључено и више пред-радника.

У зависности од тога где се ради селидба, да ли живитте у згради или кући и уколико користите улични паркинг, обавезно резервишите једно место за селидбе Србија комбијем или два места уколико се селидба ради камионом.

Квалитетна возила за селидбе Србија

Наша агенција не ради само селидбе Србија већ и селидбе ван Србије и селидбе у иностранство. Из тог разлога потребно је да у сваком тренутку имамо возила која су спремна за сваку селидбу доведу до краја чак и када су велике раздаљине и велики терети у питању. Имамо одличан комби возила за селидбе Србија, као и одличне камионе за селидбе. У зависности од количине ствари које треба преселити биће укључено и одговарајуће возило.

Селидбе Србија радимо сада већ више од 10 година и највећи број послова које обавимо долази на препоруку ранијих клијената. Ово уједно и значи да смо задовољили све потребе и успешно завршили договорене селидбе. За све селидбе обавезно позовите наш број телефона 062 242 282

Leave a Comment