Селидбе Нови Београд: Радимо селидбе на Новом Београду, Тошином бунару, Блоковима

Агенција за селидбе Нови Београд ради селидбе већ више од 10 година. Најповољније селидбе, превоз, монтажа и демонтажа, заштитни материјали за селидбе. Комби возила за селидбе Нови Београд. Радимо бесплатну процену и комплетну огранизацију свих селидби.

Бесплатна процена селидбе Нови Београд

Одмах након вашег позива, када добијемо више информација о локацији као и шта је потребно да преселимо за вас, следећи корак је долазак нашег радника како би била извршена процена селидбе. Ово није обавезан корак, јер ако сте сигурни шта имате за селидбу лако се можемо договорити и телефоном. Уколико нисте сигурни, доћи ћемо и проценити шта је потребно како би ваша селидба била лепо спроведена.

Шта је потребно да урадите пре селидбе

Уколико имате времена, можете премерити ствари, испразнити све ормане и фиоке. Уколико сами пакујете све ствари можемо вам допремити кутије и амбалажу за селидбе. Уколико ви немате времена за то наши радници за селидбе Нови Београд могу све да обаве за вас. Одлично је уколико можете да замолите комшије да ослободе два места за комби што ближе улазу у вашу зграду или кућу или до три места уколико радимо селидбу камионом. Уколико у згради имате и теретни линк, на време узмите кључ од лифта од комшије код кога се тај кључ налази.

Комби селидбе Нови Београд

За многе селидбе које смо радили довољно је било ангажовати комби возило за селидбе Нови Београд. Комби селидбе су најбрже и најјефтиније. Комби возила се лако пробијају кроз градску гужву. Уколико је потребно да се комби враћа више пута то вас може изаћи и скупље па ћемо уместо тога укључити један већи камион за све ваше ствари.

Најјефтиније селидбе Нови Београд

Наше селидбе Нови Београд су најјефтиније селидбе у Београду. Гарантујемо за наше раднике и гарантујемо да ће ваше ствари стићи исправно на нову адресу. Уколико вам је потребно да често користите наше услуге можемо вам дати и повлашћену цену за селидбе. Вашу селидбу можете платити у готовини, преко рачуна ако сте право лице или платним картицама.

Позовите нас на: 062 242 282

Leave a Comment