Селидбе Ниш: Селидбе у Дурлан, Чаир, Медијана, Пантелеј

Најјефтиније селидбе Ниш ради агенција са успешним пословањем дуже од 10 година. Нова транспортна возила, брзе и сигурне селидбе које ће вас брзо одвести на нову адресу.

Јефтине и квалитетне селидбе Ниш

Селидбама се бавимо дуже од десет година. За то време формирали смо наше цене тако да задовољимо све наше клијенте из Србије и истовремено пружимо најбољи квалитет. Ми се не ослањамо на скупе рекламе тако да немамо тих трошкова, уместо тога, концентрисали смо се да обавимо што боље селидбе Ниш и добијемо све могуће препоруке. Ово је и тачно јер највећи број наших селидби долази на препоруку наших ранијих клијената.

Најбоља возила за селидбе Ниш

Користимо најбоља возила за транспорт. Наша возила за селидбе Ниш се редовно проверавају и возе на технички преглед како би у сваком тренутку била исправна и ефикасна и како ни у ком случају проблем не би могао да дође због евентуалне неисправности возила. На располагању из нашег возног парка имамо комби за селидбе и камионе за селидбе Ниш. У зависности од количине и величине ствари лако можемо укључити адекватно возило.

Радимо све врсте селидби, потребно је само да нас позовете

Наша агенција за селидбе Ниш ради све врсте селидби и ту спадају: селидбе гарсоњера, селидбе станова, селидбе фирми и канцеларија, селидбе казина и кладионица, селидбе соларијума и козметичких салона… ако нешто нисмо набројали слободно нас позовите и одмах ћемо проверити како можемо вама да изађемо у сусрет.

Како организовати селидбу?

Након договора око времена селидбе као и око паковања или евентуалне демонтаже намештаја, потребно је да на дан селидбе резервишете једно паркинг место ако селидбу радимо комбијем или најмање два паркинг места ако селидбу радимо камионом. Ако живите у згради која има теретни лифт, обавезно на време узмите кључ од лифта. Ако је потребно демонтирати намештај или паковати ствари, наш радник ће доћи раније пре возила како би све било спремно на време. Такође, рачунајте да ће за селидбу бити потребно одвојити најмање један дан.

Фото: 360Сербиа

Leave a Comment