Селидбе Миријево

Повољне селидбе Миријево, Београд транспорт свих ствари и могућност демонтаже и паковања ствари и намештаја. Бесплатна организација селидбе, најбоља цена за селидбе у Миријево.

Комби селидбе у Миријево

У зависности од тога колико ствари имате, обезбедићемо адекватно возило за све селидбе Миријево. Уколико имате веће комаде намештаја, препорука је да у селидбу буде укључен камион јер увек треба рачунати на додатни простор за заштиту намештаја. Комби селидбе Миријево се препоручује за мање транспорте са мањим комадима намештаја. Оно што је овде битно како би селидба прошла брзо јесте да за камион обезбедите (ако је могуће) најмање два паркинг места, а за комби једно место, можете замолити комшије да вам оставе.

Најјефтиније квалитетне селидбе Миријево

Наше селидбе спадају у најјефтиније а да при томе не заостаје у квалитету. Тајна је у томе што смо дуго у овоме послу и знамо како да селидба на првом месту прође безбедно, ствари пребацимо на нову адресу, а наши клијенти задовољни. Управо због тога имамо и добре препоруке и све више људи долази до нас. Уколико немате много ствари и може да све стане у један комби за селидбе Миријево, можете да прођете са минималним трошковима.

Демонтажа и монтажа намештаја за селидбе

За оне веће комаде намештаја који не могу лако да прођу кроз врата или ходник потребно је урадити демонтажу и монтажу када намештај дође на нову адресу. И једно и друго можемо да радимо ми за вас, једино што је битно јесте да нам то на време јавите. Можете једноставно премерити намештај и видети да ли све може да прође кроз врата и ходник. Није проблем и да ми дођемо пре селидбе до Миријева и проверимо каква је могућност селидбе ваших ствари.

Амбалажа за паковање ствари

Овде треба посебно бити пажљив јер ако ствари нису добро запаковане могу да се поломе или оштете. Наши пакери су већ увежбани и за најломљивије ствари, знају да распореде све што треба и да то све стигне на нову адресу. Уколико сами пакујете своје ствари, имамо и одличну понуду амбалаже и заштитног материјала за селидбе које вам можемо испоручити по набавној цени.

Фото: Wикипедиа

Leave a Comment