Селидбе кућних љубимаца Београд

Ваши кућни љубимци могу доживети одређени стрес током селидбе. Због тога је битно да одаберете агенцију која је већ радила селидбе кућних љубимаца и има искуство неопходно за такве селидбе. Током нашег вишегодишњег рада сусрели смо се овом врстом селидбе и можемо то да поделимо са вама. Наша агенција иначе ради најјефтиније селидбе у Београду.

Најпре консултујте ветеринара

Ово није неопходно уколико имате поверења у својег кућног љубимца, можете да га контролишете и умирите, и знате како ће реаговати на гужву, нове људе, затворени простор. Уколико нисте сигурни, увек је добро да се пре селидбе кућних љубимаца консултујете са вашим ветеринаром. Различити кућни љубимци могу и различито реаговати на ново окружење и превоз, нарочито уколико се до сада нису возили.

Испробајте како кућни љубимац реагује на вожњу

Уколико се ваш кућни љубимац до сада није возио, добро би било да проверите како реагује. Лјуди често греше и псе који лоше реагују на превоз ставе у отворене кавезе. Ово може имати контра ефекат и додатно стресирати животињу. У овој ситуацији животиња трпи стрес, али не може да побегне нити да се сакрије у отвореном кавезу који је ограничава. Уколико већ немате адекватну преносну кутију за селидбу, потребно је прекрити кавез тканином и кавез обложити ћебетом како би псу било удобро и како би могао да се сакрије.

Селидбе кућних љубимаца без стреса

Колико је битно за љубимца толико је битно да овај процес прође и без стреса по вас. Са нама можете бити сигурни да ће све проћи у најбољем реду јер смо већ радили селидбе кућних љубимаца, умемо да припремимо и власника и кућног љубимца за комби превоз и ново окружење. Такође, знамо шта све може обично да се деси и шта треба да се очекује. Ни са једном селидбом кућног љубимца до сада није било проблема.

Селидбе кућних љубимаца у иностранство

Ове селидбе се разлику и зависе од земље у коју се селите као и од кућног љубимца којег имате. На пример, на Јамајку не можете понети своју мачку, док се у велики број земаља може преселити било који пас. Овде је битно да се одмах распитате да ли можете преселити вашег кућног љубимца и шта вам је потребно од документације да би услови били задовољени. Уколико имате било каквих питања, слободно нас контактирајте како бисмо организовали селидбу вашег кућног љубимца.

Leave a Comment