Селидбе Крагујевац – Селидбе Станово, Пивара, Страгари

Најбоља агенција за селидбе Крагујевац и селидбе Србија. Са искуством од преко десет година и најбољим возилима за селидбе можемо да понудимо ефикасност и квалитет уз повољну цену за селидбе.

Комби за селидбе Крагујевац

Уколико је потребно транспортовати мање ствари, за селидбу је идеално и најјефтиније користити комби за селидбе. На пример, комбијем се могу превести ствари из гарсоњере, мање канцеларије и куће у зависности од количине и величине ствари. Када се испостави да ће за селидбу бити потребно да се комби врати два или више пута, боље је одмах узети камион који ће све превести од једном.

Камион за селидбе Крагујевац

Камион за селидбе је идеалан ако треба превести више ствари него што стаје у комби или крупне комаде намештаја. Обично се камион пуни до заузећа простора а за остатак се прерачунава да ли је боље укључити комби као друго возило уколико је остало мало ствари или можда чак још један камион. Оно што је битно и код комби и код камионског превоза јесте да су наша возила исправна и редовно контролисана на техничким прегледима.

Најјефтиније селидбе Крагујевац

Наше цене формиране су на основу искуства и након година проведених у овом послу. Наше најјефтиње селидбе Крагујевац могу да се похвале и највишим квалитетом. На тај начин можемо да понудимо конкурентну услугу и истовремено задовољимо наше клијенте. Како не улажемо у скупе рекламе, наша понуда и услуга омогућавају да нас људи радо препоручују другима, па тако имамо највећи број нових послова који дођу због препоруке старих клијената.

Како припремити селидбу?

На првом месту потребно је да нас позовете како бисмо договорили време и место одакле креће селидбе. Премерите намештај и утврдите да ли може да прође кроз врата. Уколико нисте сигурни то може да уради наш радник пре селидбе. На дан када креће селидба резервишите једно паркинг место ако радимо селидбу комбијем или два паркинг места ако радимо селидбу камионом. Уколико је потребно демонтирати и спаковати ствари и намештај, то можемо да урадимо и ми за вас, у зависности од договора.

Leave a Comment