Селидбе клавира: Најјефтинији превоз и селидбе клавира у Београду

Повољна услуга селидбе клавира у Београду. Искуство селидби више до 10 година, нова транспортна возила и комплетна бесплатна процена и организација за селидбу свих ваших драгоцености. Знамо колико је селидба клавира осетљива и због тога предузимамо све кораке да све прође како треба.

Шта је потребно да буде урађено пре селидбе клавира

На првом месту потребно је да пронађете агенцију која је то већ радила и познаје проблематику. Наша агенција се бави селидбама и имамо квалитетно искуство за селидбе клавира. Позовите нас на 062 242 282 и реците нам нешто више о времену када вам одговара да селидба буде обављена. Можете нам рећи нешто више о моделу и димензијама клавира. Уколико нисте сигурни, наш радник може доћи до вас пре селидбе и узети све потребне информације. Радимо селидбе пианина, пиана, комби превоз клавира и све музичке опреме.

Добро би било да на дан селидбе огранизујете два слободна места на паркингу испред ваше зграде или куће како бисмо уредно могли да утоваримо ваш клавир и обезбедимо вашу драгоценост. Два паркинг места су обично довољна за комби за превоз клавира.

Како обезбеђујемо селидбе клавира

Имамо на располагању исправна и редовно контролисана комби возила за превоз клавира и селидбе. Сам клавир обезбеђујемо одмах по утовару увезивањем сигурносним ужадима, заштитним ћебадима, пенастим материјалима и сунђерима. Штитимо ваш клавир од гребања и било каквих оштећења која могу настати током превоза и селидбе клавира. Ваш клавир постаје наша брига од тренутка када дођемо у ваш стан и започнемо селидбу. Изнећемо клавир из вашег стана или куће и пренети га до возила које ће га даље отпремити на нову адресу.

Најповољнија цена за селидбе клавира у Београду

Када је у питању драгоценост као што је клавир, ниста цена не треба да буде нешто што ће вас натерати да се одлучите за неку агенцију за селидбе. Са нама је другачије. Имамо ниску цену због тога што наш начин рекламирања није заснован на скупим рекламама. Рекламирамо се тако што нас људи са којима смо радили препоручују својим пријатељима на основу позитивног искуства које су имали у раду са нама.

Пре него што позовете било кога другог позовите наш број 062 242 282 и распитајте се за бесплатну процену селидбе.

Погледајте још и:

Leave a Comment