Селидбе за један дан

Поуздане селидбе за један дан на територији Београда, могућност договора и за друге делове у Србији. Комби селидбе доступне сваким даном по најповољнијим ценама у Београду.

Ко ради селидбе за један дан у Београду?

Наша агенција већ више до 10 година ради селидбе у Београду, Србији и селидбе у иностранству. Сарађујемо са физичким, правним и са свима којима треба поуздана агенција са провереним радницима за селидбе Београд. Да бисмо ми урадили селидбу за вас, све што ви треба да урадите јесте да одмах позовете наш број телефона. Проверено обављамо селидбе за један дан најбоље у Београду.

Како да се припремим за селидбу?

Након што договоримо време и место са вама, са ваше стране побрините се да обезбедите најмање једно паркинг место испред вашег зграде или куће, ако радимо селидбу комбијем. Ако радимо селидбу камионом (имате више ствари), потребно је да проверите да ли можете обезбедити најмање два паркинг места. Не брините ако то није могуће, јер лако ћемо наћи неко решење као што и увек радимо за селидбе за један дан.

Које возило је потребно за селидбе за један дан

Наш возни парк има комби возила за селидбе и камион за селидбе. Возила су тестирана и проверавају се и на вандредним техничким прегледима како бисмо у сваком тренутку имали возило способно да радимо селидбе за један дан. Уколико имате мање ствари, употребићемо комби за селидбу, ако имате више ствари, употребићемо камион. Уколико је чак потребно да се намештај демонтира (да би се изнео из стана или куће), ми радимо и монтажу и демонтажу.

Селидбе за 1 дан број телефона

За ваш можемо урадити селидбе за један дан у Београду и околини. Све што треба да урадите јесте да позовете наш број телефона како бисмо договорили све детаље. Уколико имате неке посебне захтеве, треба вам амбалажа за селидбе (код нас је по набавној цени) или имате велике комаде намештаја, добро је да то одмах наведете како бисмо благовремено све испланирали јер ми радимо селидбе за један дан.

Leave a Comment