Комби превоз Београд

Комби превоз у Београду врсимо професионално, поуздано и увек тацно на време стиземо. Наша комби возила су специјално опремљена и тапацирана за селидбе у Београду.

Комби превоз се показао доста практичнијим од камиона, нарочито када се ради о пресељењу на другу локацију у истом граду. По оваквој средини се много лакше управља комбијем и нема додатног притиска везаног за паркирање, што је случај са превозом ствари камионом. Комби превоз Београд не захтева велики простор за паркирање, објектима у који се уносе ствари је лакше прићи, те се самим тим истовар врши брже и лакше.

Комби превоз Београд

За разлику од вожње камиона, вожња комбијем је дозвољена у било које доба дана и ноћи, и у било ком делу града. То додатно олакшава и убрзава посао, нарочито ако сте изненада одлучили да се преселите и желите то одмах да урадите.

Возни парк за комби превоз

Наш возни парк се састоји искључиво од Мерцедесових возила и комби возила велике носивости. Сва возила су новије производње и нуде климу, ако желите да се повезете са нама током селидбе или транспорта.

Комби превоз је међу најтраженијим услугама које пружамо, и то као део процеса селидбе, односно за транспорт и дистрибуцију готово сваке врсте робе и терета са једне локације на другу. У великом и динамичном граду какав је Београд, комби превоз је најбржи и најисплативији начин да пребаците ваше ствари и робу. Комби возила су погодна за брзо и лако кретање у густом београдском саобраћају и за прилаз градским објектима где се врши утовари/истовар робе. Такође, за комби возила до 3.5 тоне укупне масе не важи забрана кретања кроз град у одређеним периодима (осим у улицама где је забрањен саобраћај свим моторним возилима), па се комби превоз може заказати у било које доба дана.

Поседујемо комби возила Мерцедес Спринтер која носе до 1.5т терета.Оба возила имају тапацирани товарни део, запремине 10 и 15 м3. У возилима се увек налазе средства за додатну заштиту и ношење ствари (картони,ћебад,гуртне,шпанери итд.).

Комби превоз иностранство

Вршимо комби превоз робе у иностранству,односно земље региона (Хрватска, Црна Гора, Босна и Херцеговина итд) и све земље ЕУ (Селидбе Немачка, Селидбе Аустрија, Шведска итд). Имамо дугогодишње искуство у овој области а ево и неколико разлога зашто одабрати нас:

  • По потреби обезбеђујемо радну снагу за утовар и истовар ствари и робе
  • Посаветоваћемо вас око прибављања неопходне царинске документације, а по потреби ми можемо преузети ту обавезу
  • Радимо професионалне комби селидбе
  • За дуже релације (преко 1500км) шаљемо два возача како би се роба испоручила у најкраћем року
  • Комби превоз вршимо возилима новије генерације (Мерцедес Спринтер) запремине око  10м3 и носивости 1.5т, са уредним товарним простором и ГПС навигацијом