Пикап селидбе

Пикап селидбе Београд по најповољнијим ценама. Селидбе пикап возилима користе се код мањих селидби у Београду или за појединачне селидбе одређених уређаја као што су веш или судо машине и слично што може да стане у пикап возило за селидбе.

Повољне пикап селидбе Београд

У нашој агенцији радимо све врсте селидби, имамо на располагању одличан возни парк, камионе и комби возила за селидбе. У наш возни парк за селидбе од недавно се убрајају и пикап возила за селидбе. Пикап возила су се показала добро када је потребно да се за мање пара обави мања селидба или превезу одређени предмети са једне локације на другу. Наша агенција нуди најбоље и најповољније пикап селидбе у Београду.

Зашто пикап селидбе?

Пикап селидбе су јефтине, практичне и брзе. Пикап возила се лако крећу кроз градску гужву (у поређењу са комби или камион возилима) и брзо могу да превезу ствари са једног дела града на други део. Ова возила троше као и обичан ауто, не хабају се превише па су и трошкови мањи него када се ради селидба камионом. Наравно, не гледајте трошкове на првом месту јер уколико је потребно и препоручљиво да се ваше ствари превезу комбијем, боље је да се уради тако него да се пикап претовари или да дође до неких оштећења ваших ствари.

Шта је потребно организовати за селидбу пикап возилима?

Када договоримо селидбу, упутићемо вас и шта је потребно да припремите са ваше стране. Пикап селидбе делују као мале, али у пртљажни део пикапа може да стане доста тога неочекиваног. Дешава се често да уређај или машина, намештај или његов део не могу да прођу кроз врата да бисмо изнели из стана и донели до пикап возила за селидбе. Тада је потребно да ви или наши радници урадимо демонтажу. Уколико осетите овакав тренутак, јавите нам на време па ће неко од наших радника доћи и проценити шта треба тачно радити и да ли треба радити демонтажу како би све прошло исправно. Добро је и да припремите једно паркинг место испред зграде или ваше куће како би возило пришло што ближе. Наравно, на првом месту треба да позовете наш број телефона за селидбе: +381 62 242 282

Leave a Comment