Најчешћа питања за селидбе Београд

Која је цена за селидбе Београд?

Све информације у које спада и цена за селидбе Београд можете сазнати када позовете овај број телефона 062 242 282.

Шта ја морам да радим пре селидбе у Београду?

Након што закажемо вашу селидбу, обезбедите приступ вашој кући или згради. Замолите ваше комшије да ослободе два места за паркинг за комби што ближе вашем улазу или три паркинг места ако радимо селидбу камионом.

Премерите велике комаде намештаја и уколико не могу да прођу кроз врата, биће потребно да урадимо и демонтажу и касније монтажу намештаја. Уколико желите да убрзате, намештај можете расклопити и ви. Испразните све ормане, фиоке и вешалице са гардеробом.

Уколико имате теретни лифт у згради, на време затражите кључ од станара који је задужио приступ овом лифту.

најцесца питања око селидбе београдШта се дешава током селидбе?

Све оно што се договоримо телефоном, потребно је да урадите пре него што дођемо са екипом за сељење. У време за које смо заказали селидбу долази одговарајуће возило као и радници који су задужени да вашу селидбу.

Наши радници заједно са вама врше преглед сваког комада намештаја у свим просторијама одакле се ради сељење. Договарамо начин паковања, амбалажу, кутије и технику избацивања намештаја. Обавезно прочитајте и шта треба урадити пре селидбе.

Вршимо демонтажу намештаја (уколико је потребно) и све преносимо у возило за селидбе. Наши радници пажљиво рукују вашим стварима и пакују их у возило. Користимо заштитна ужад, стреч фолију и пуцкетаву фолију за обмотање и заштиту ваших ствари. Уколико је потребно, између намештаја стављамо и ћебад како бисмо што боље заштитили вашу селидбу.

Када све спакујемо вршимо превоз ваших ствари на нову адресу. Распакујемо и преносимо ствари, монтирамо намештај уколико је било потребно радити демонтажу.

Који су кораци за договор око селидбе у Београду?

Свака огранизација селидбе, број радника, возило или возила која ће бити укључена, начин паковања и путања селидбе може лако бити договорена телефоном.

Саветујемо да за веће селидбе сачекате да наш радник дође до локације и на лицу места процени шта вам је потребно. Често ми видимо боље од вас и знамо како да ваша селидба прође јефтиније. Нудимо и бесплатну процену селидбе.

Потребна ми је демонтажа и монтажа намештаја, да ли то радите ви?

Наша екипа за селидбе ради демонтажу и монтажу намештаја бесплатно. У зависности од тога колико то може бити компликовано, можемо доћи и раније пре возила и припремити намештај за селидбу. Уколико имате антикварни намештај или намештај са сложеним начином расклапања биће потребно додатно огранизовати демонтажу и посебан начин паковања. За то ћемо послати радника за бесплатну процену и планирање.

Шта ако селидба није у Србији?

Ако се селите из Србије у иностранство или из иностранства у Србију, можете погледати нашу понуду за селидбе иностранство и медјународне селидбе.