Селидбе

Најповољнија агенција за селидбе Београд. Бесплатна процена и организација. Најсавременија возила. Додатне услуге демонтаже и монтаже. Амбалажа, паковање и заштититни материјалу су наша брига. Наша агенција Смарт Мове за транспорт робе у Београду ради већ више до 10 година. Радимо и одвожење непотребних ствари на депонију.

Радимо све врсте селидби. Лако ћемо преселити вашу гарсоњеру, двособан, трособан или већи стан. Радимо и селидбе канцеларија и читавих фирми. Уколико је у питању мана селидба, крећемо већ од најниже цене која износи само 999 динара за комби превоз и брзе селидбе. Уколико је потребно да то буде веће превозно средство на располагању имамо и камионе за комби транспорт и превоз робе.

Селидбе: Најбоље цене за комби превоз робе и селидбе

Наша агенција селидбе Београд ради и међународне селидбе уколико сте решили да свој нови живот започнете у другој земљи, или сте можда решили да се вратите у Србију. Са ваше стране не морате пуно тога да радите, док смо ми упознати са прописима и документацијом која је потребно за селидбе у иностранство.

селидбе Београд повољно

Бесплатна процена селидбе, демонтажа и монтажа такође спадају у нашу дужност. Најпре наш радник обави бесплатну процену, договори време са вама, утврди на који начин ће се вршити селидба, које возило и колико возила ће бити укључено у вашу селидбу. Након тога, када дође време да вас преселимо, добро је да ваше стране обезбедите два паркинг места уколико вас селимо комбијем или три паркинг места за камион. Из нашег искуства довољно је да замолите комшије да вам ослободе паркинг места што ближе прилазу ваше зграде или куће.

Наша идеја пословања се не заснива на скупим реклама већ својом ниском ценом улажемо у наше клијенте и препоруку за селидбу које ће они дати неког коме сутра буде требала селидба. Лепа реч и добра препорука је наша најбоља реклама. Такође, знамо колико селидба може да буде тешка и стресна па се увек трудимо да максимално изађемо у сусрет и помогнемо нашим клијентима.

Ово је број телефона који ће вам требати уколико желите сигурну, брзу и повољну селидбу без стреса и додатних трошкова: 062 242 282