Достава Икеа намештаја у Београду

С обзиром на велики број захтева, достава Икеа намештаја постала је једна од наших услуга. Поред доставе радимо и склапање намештаја на вашој адреси по повољној цени. Достава Икеа намештаја ради се на територији Београда, а по договору и даље.

Брза достава Икеа намештаја

Специјално за доставу Икеа намештаја имамо комби возила која су се одлично показала за ову сврху. За веће комаде намештаја или за већу количину намештаја имамо и камионе за доставу намештаја. Познајемо Београд па лако и брзо можемо доставити намештај који сте купили у Икеи. Једноставно, не морате да хабате или оптерећујете своје возило. Наша возила се редовно контролишу и бринемо о томе да увек буду у врхунском стању како се не би десило да до проблема дође у току превоза. Ово такође има велики утицај на брзину и решавање нашег задатка који смо добили од вас.

Склапање Икеа намештаја са доставом

Уколико вам тако више одговара, уз превоз Икеа намештаја можемо договорити и да ми склопимо намештај за вас. Битно је само да нам то нагласите како бисмо одмах све имали у виду и огранизовали време и људе који би се бавили склапањем намештаја из Икее. Како бисмо све обавили исправно и брзо, ту где планирате да се намештај нађе можете унапред распремити и склонити тепих или друге постојеће комаде намештаја. Уколико вам је то тешко и заморно, ми ћемо то урадити уместо вас.

Јефтина достава Икеа намештаја

Наша јефтина достава намештаја Икеа је најповољнија у Београду. Слободно се распитајте и позовите наш број телефона како бисмо договорили превоз намештаја. Поред тога што смо јефтини, ми штедимо ваше возило, па уместо да се ваше возило оптерећује додатним теретом, сав посао можемо да обавимо ми. Поред тога што штедимо ваше возило, ми штедимо и вас па поред превоза, радимо и унос, распакивање и склапање Икеа намештаја за вас.

Уколико се налазите ван Београда или у другом сте граду у Србији где не постоји Икеа, лако ћемо огранизовати превоз до ваше куће или стана. Потребно је само да нас позовете на 062 242 282 како бисмо организовали превоз Икеа намештаја.

Leave a Comment