Складиштење робе

Услуге за складиштење робе, ствари, намештаја на одређени временски период у Београду. Најповољније цене и најквалитетнија услуга превоза робе до складишта и каснија испорука робе. Одлично уколико радите велику селидбу и тренутно немате простора да привремено обезбедите ваше ствари складиштење робе је оно што вам је потребно.

Складиштење робе у Београду

Потреба за складиштењем робе и ствари настаје обично када се неко сели, има превише ствари које не може да одвезе и остави на новој локацији или када постоји размак између рока до када мора да ослободи неки простор и рока када може да пређе у нови простор. Складиштење тада постаје опција која многима одговара како своје ствари не би морали да оставе на несигурном, у подруму или просторијама које нису намењене за то.

Погледајте још и: Изнајмљивање магацина, Складиштење гума и ствари

Складиштење робе на одређени временски период

Складиштење и одлагање робе може да се огранизује по потреби, односно на период који вама одговара. Могуће опције су складиштење робе на дан, на недељу и месец дана и складиштење на годину дана. У зависности од тога шта вам је потребно, тако треба и да одаберете период за складиштење. 

Јефтино одлагање робе у Београду

Услуге за складиштење и одлагање које ми пружамо спадају у најповољније у Београду а да при томе не мањкамо на квалитету. Наше услуге су сигурне, имамо возила за превоз робе тако да не морате ви да се бавите тиме. Потребно је само да нас позовете, оквирно упутите у то колико ствари имате и када би вам одговарало да дођемо по ваше ствари како бисмо их довезли и спаковали у наше магацине. 

Превоз робе

За почетак, потребно је да имате робу за коју вам је потребно складиштење. Робу можете ви да довезете код нас или можемо ми да преузмемо са нашим возилима, спакујемо безбедно и распакујемо и ускладиштимо у нашим магацинима. Када истекне договорени рок за складиштење робе или једноставно треба да узмете своју робу опет можете одвести самостално или превоз можемо да обавимо ми за вас. Наша агенција се бави и професионалним селидбама па смо упућени у ствари и у паковање, али и у професионални превоз ствари.

Leave a Comment