Складиштење намештаја

Складиштење намештаја, ствари, и робе на одређени временски период у Београду. Велике или мале селидбе са незгодним роковима преласка на нову адресу више нису проблем јер сада имате простор где можете да привремено одложите своје ствари.

Складиштење намештаја у Београду привремено

Знамо како то може да изгледа. Лјуди обично или имају превише намештаја или имају превише времена у року између изласка из једног простора до уласка у нове просторије. Намештај не може да чека па једноставно мора да буде ускладиштен на сувом и сигурном простору. Наше услуге складиштења намештаја ту спашавају целу ситуацију. Комплетна услуга за складиштење намештаја је на један позив телефоном доступна и вама. 

Складиштење на одређени или неодређени период

У зависности од тога на колико треба да складиштите свој намештај код нас тако ћемо и огранизовати комплетну услугу. Доступни периоди су по дану, по недељи, по месецу или по години. Онолико колико вама буде одговарало тако ћемо и прилагодити нашу услугу за складиштење намештаја у Београду. У случају да вам је потребно складиштење на дужи период договорили бисмо посебну цену за вас.

Јефтино складиштење намештаја Београд

Складишта могу бити скупа али да при томе не дају сигурност и квалитет. Наша услуга за складиштење намештаја у Београду спада у једне од најповољнијих а да при томе пружамо и одличан квалитет складишта, као и потребну сигурност и гаранције за да ће ваш намештај остати сигуран. Повољно складиштење је само једна од услуга које пружамо као допуну услуге селидби. 

Превоз и складиштење

Наша агенција се бави и професионалним селидбама. Имамо тимове који могу да превезу ваш намештај и ускладиште га у наше магацине а да ви нећете морати да се помучите ни мало. Када пронађете нову локацију, само нам јавите и ми ћемо тамо испоручити ваше ствари. Потребно је само да позовете наш број телефона и укратко нас упутите колико ствари имате како бисмо знали да ли нам треба комби, камион или чак више возила и радника. 

Погледајте још и:

Leave a Comment