Селидбе 365 – Селидбе сваког дана у години

Све селидбе 365 дана у години, у Србији и иностранству, селидбе из града у град, из земље у земљу. Посебни видови транспорта са или без демонтаже ствари и намештаја, транспорт комбијем или камионом. 

Најјефтиније селидбе 364 дана 24 часа дневно

Наше селидбе се убрајају међу најјефтиније селидбе, али и међу оне најквалитетније. Доказ за то је што трајемо оволико дуго и то што смо нашим клијентима доступни за селидбе 365 дана у години. Лјуди се често селе викендом када имају највише времена, због тога смо ми тада најактивнији. Организујемо брзе селидбе, брза али пажљива паковања, утовар и истовар и то све добијате од агенције за селидбе која ради најјефтиније селидбе 365 дана у години. Такодје, сваког дана радимо и одношење старог намештаја.

Посебна возила за селидбе у земљи и иностранству

Наша агенција за селидбе располаже богатим возним парком, па ако је селидба мања сигурно нећемо укључити камион за превоз ствари јер то кошта више – укључићемо комби 365 за селидбе. Ако је селидба већа, и имате доста ствари укључићемо камион за селидбе како се не бисмо враћали више пута. У сваком случају било да се ради о већој или мањој селидби пажљиво ћемо проценити које возило треба да буде укључено у селидбу тако да вас то не кошта више него што је примерено као и да све то прође у најбољем реду и брзо. 

Монтажа и демонтажа намештаја, материјал за паковање

Уколико немате довољно времена, а имате велике комаде намештаја који не могу да прођу кроз врата или је намештај такав да се због транспорта мора демонтирати и касније поново монтирати на новој адреси, све можемо ми да урадимо за вас. Наша агенција ради селидбе 365 дана у години и знамо тачно шта треба да урадимо да ваш нови дом и почетак заблистају у новом светлу. Потребно је само да позовете наш број телефона и врло брзо имаћете све информације које су вам потребне за вашу селидбу. Такође, само код нас можете добити и сав потребан материјал и кутије за паковање по набавним ценама.

Leave a Comment