Селидбе у солитерима

Јефтине и брзе селидбе у солитерима. Долазимо на вашу адресу и вршимо селидбе на локацију коју нам одредите. Брзи и поуздани транспорт са увек исправним возилима за превоз ваших драгоцености. Поред селидби у зградама и солитерима, радимо и селидбе пословних простора и фирми.

Агенција са дугогодишњим искуством за селидбе

Наша агенција се бави селидбама у солитерима веома дуго. Поседујемо најквалитетнију опрему и организовану радну снагу за селидбе у солитерима. Уштедите своје време ангажовањем наше екипе за селидбе у солитерима. Иако на први поглед изгледају, селидбе у солитерима нису једноставан посао. Посебно није лако преселити гломазни намештај, инструменте и уређаје који не могу да стану у лифт. За овакве прилике поседујемо спољашње лифтове и рампе који се монтирају на спољне зидове зграда. Помоћу њих спуштамо веће предмете без коришћења степеништа, лифта унутар зграде и без галаме која би узнемиравала комшије. За мање комаде намештаја побринуће се наша уиграна група запослених који ће спаковати и превести ваше ствари на нову адресу. Наши радници свакој селидби приступају савесно и одговорно се понашају према вама и вашим стварима.

Јефтине селидбе у солитерима

Свесни чињенице да је цена селидбе битан фактор који утиче на то за коју ће се агенцију клијенти којима су потребне услуге око реализације тог посла определити, прилагодили смо цене платежној моћи наших суграђана у Београду и Србији. Цена селидбе у солитерима варира и усклађује се на основу конкретне ситуације. На цену селидбе утиче пређена километража, возило које се користи, број радника који учествују у паковању и транспорту ствари, као и употреба додатне опреме (лифтови, рампе). Да бисте тачно знали колико би коштала селидба ваших ствари из стана или пословног простора на нову адресу, најбоље је да нас позовете и да на основу својих потреба и захтева заједно са нама учествујете у формирању најприступачније понуде конкретно за ваш случај. Позовите нас и са посебним задовољством ћемо обавити селидбе у солитеру за вас.

Фото: Wикипедиа

Leave a Comment