Селидбе у Београд

Селидбе у Београд су специфичне јер је Београд ипак метропола у којој није лако преселити се.

Ако тражите повољног партнера за селидбе у Београд, на правом сте месту.

Позоците 062 242 282 како бисмо проценили вашу селидбу у Београду и дали најбољи предлог за вашу селидбу.

Организујемо селидбе у Београд по принципу комплетне селидбе где наша екипа може све урадити што је неопходно за селидбу. Спаковаћемо ваше ствари, натоварити на возило, распаковати на вашој новој адреси и позвати вас да се сместите.

Селидбе Београд: Комби превоз

Комби превоз је међу најтраженијим услугама које пружамо, и то као део процеса селидбе, односно за транспорт и дистрибуцију готово сваке врсте робе и терета са једне локације на другу. У великом и динамичном граду какав је Београд, комби превоз је најбржи и најисплативији начин да пребаците ваше ствари и робу. Комби возила су погодна за брзо и лако кретање у густом београдском саобраћају и за прилаз градским објектима где се врши утовари/истовар робе. Такође, за комби возила до 3.5 тоне укупне масе не важи забрана кретања кроз град у одређеним периодима (осим у улицама где је забрањен саобраћај свим моторним возилима), па се комби превоз може заказати у било које доба дана.

Селидбе у Београд: Услуге

Наша пракса је да селидбе у Београд увек договарамо на лицу места, где ће неко из нашег тима доћи код Вас и извршити потпуно бесплатну процену селидбе. Ми ћемо се у потпуности прилагодити свим вашим потребама и жељама, договорити датум пресељења, адресу утовара и истовара ствари. Израчунаћемо колико је и каква врста амбалаже и број картонских кутија потребан за селидбу. Погледати габарит наместаја и проценити да ли потребна демонтажа намештаја. На основу количине намештаја и ваших ствари одредити оптимални састав тима за селидбу. Изабраћемо адекватно возило из нашег возног парка.

Leave a Comment