Селидбе судска извршења

Овај посао уме да буде непријатан, али не брините ту смо да вама помогнемо колико можемо. Селидбе судска извршења су селидбе које не радимо са задовољством али ми смо ту да у макар нечему будемо од користи и пренесемо ваше драгоцености, ствари и намештај на другу локацију онда када је то неопходно. 

Искуство у брзим и сигурним селидбама

Наша агенција ради све врсте селидби првенствено – поред селидбе судска извршења. Имамо добре раднике, пакере и возаче. Добра организација и дугогодишње искуство омогућава да селидбе при судским извршењима буду обављене у року, да све буде лепо запаковано и неоштећено пребачено на нову адресу. Уколико је рок кратак, можемо брзо организовати селидбу ваших ствари како би све прошло уз што мање стреса за вас, поред тога што већ имате довољно невоље због селидбе.

Селидбе судска извршења и принудне селидбе не може да ради свака агенција

Поред тога што треба имати доста искуства у начину извођења брзе и хитне селидбе, треба имати и потребну агенцијску документацију која одређује услове рада агенције за селидбу и права на спровођење оваких селидби. Наша агенција поседује све што је потребно да не морате да бринете и о тим детаљима. Потребно је само да позовете наш број телефона за селидбе судска извршења.

Камиони и комби возила за селидбе судска извршења, паковање 

Наш возни парк састоји се од исправних и редовно провераваних возила која су увек спремна за најважније задатке. Селидба која се ради због судског извршења за наша возила не представља проблем јер су увек спремна заједно са нашим возачима. Све што је предмет селидбе при судском извршењу наши пакери ће запаковати и припремити за транспорт на нову локацију. У понуди имамо и кутије, кесе, стреч фолије и најлоне за облагање предмета и намештаја ради заштите током селидбе.

Монтажа и демонтажа намештаја за селидбе судска извршења

Монтажу и демонтажу намештаја можемо да радимо ми уместо вас и уколико је потребно чак и када је у питању хитна селидба. Велике комаде намештаја и ствари које не могу да прођу кроз врата, ходник или не могу безбедно да се спакују у возило за селидбе морају бити демонтиране. Када ствари буду безбедно транспортоване на нову адресу, наши радници ће све то поново монтирати и довести у претходно изворно стање. Наше селидбе за судска извршења су потврђено квалитетне и можете добити вашу селидбу по најповољнијој цени.

Leave a Comment