Селидбе Суботица

Јефтине и поуздане селидбе Суботица. Ако Вам је потребан поуздан сарадник за успешну селидбу, обратите се нашој агенцији за селидбе која ће највећи део посла урадити уместо вас. Радимо селидбе Београд-Суботица и Суботица-Београд.

Проверена агенција за селидбе Суботица

Наша агенција за селидбе Суботица постоји и успешно послује већ дуги низ година. За нама је много успешно реализованих селидби у Београду, Србији, а можемо се похвалити и чињеницом да паралелно са тим вршимо и селидбе у иностранство. Без обзира на дугогодишње искукство које поседујемо за селидбе Суботица, сваком послу приступамо са подједнаком одговорношћу и жељом да буде обављен на што једноставнији, бржи и јефтинији начин.

Паковање и транспорт ствари приликом селидбе

За наше сараднике и све потенцијалне клијенте вршимо паковање ствари за селидбе Суботица. Сав намештај и драгоцености које планирате да превезете приликом селидбе можемо упаковати у картонске кутије и додатно заштитити растегљивом фолијом и сунђерима како бисте били апсолутно сигурни да неће доћи до хабања и оштећења ствари приликом транспорта. Наша агенција запошљава добро организовану и уиграну групу радника који врше паковање ствари и које можемо ангажовати у зависности од ваших потреба и планова за селидбу.

Вредни радници и проверена возила за селидбе

Наши радници поседују искуство у обављању селидби, јер су код нас запослени већ поприлично дуг временски период. Спретни су да економично спакују ствари, уштеде на простору, возачи су добри познаваоци путне инфраструктуре и прописа, тако да су селидбе Суботица и селидбе уопште са нашом агенцијом сигурне. У зависности од тога колико ствари је неопходно превести приликом селидбе, можемо ангажовати различите врсте возила. На располагању нам стоје камиони и комбији које добро одржавамо и редовно сервисирамо. Возило које је намењено тренутној селидби пролази кроз додатну проверу исправности, тако да на тај начин непланиране кварове и додатне трошкове избегнемо или сведемо на миниум.

Приступачне цене за селидбе Суботица

Наша агенција је цене својих услуга формирала анализом тржишта, потреба и платежне моћи грађана. Циљ нам је да нас ангажује што већи број људи, тако да су цене ниске и прилагођене свима којима је наша помоћ за селидбе неопходна.

Фото: Wикипедиа

Leave a Comment