Селидбе станова и стамбеног простора

Селидбе станова и транспорт у Београду. Селидбе комплетних станова, кућа, викендица, канцеларија и превоз на нову локацију. Најбоља возила за селидбе, најповољнија цена и квалитетна услуга селидбе у Београду. Комплетна огранизација, демонтажа, монтажа и транспорт ваших ствари.

Селидбе станова у Београду

Радимо најбоље селидбе станова у Београду већ више од 10 година. Имамо сталну поставку радника који раде у нашој агенцији за селидбе. Користимо нова и технички контролисана возила која у сваком тренутку треба да вашу селидбу спроведу од почетка до краја без застоја. На располагању су комби селидбе и селидбе камионом. За стан је обично и често довољан комби, међутим лако можемо укључити камион за веће селидбе.

Најјефтиније селидбе станова

Цене за селидбе станова смо прилагодили већини захтева наших клијената. Цена за селидбу стана у Београду коју добијете код нас је гарантовано најнижа цена у граду. Уместо да улажемо у скупе рекламе снизили смо цену и тако повећали препоруке и похвале које добијамо од наших клијената за које радимо. Наравно, нашу ниску цену прати високи квалитет. Наш радник може доћи да обави бесплатну процену селидбе. Уколико је потребно да ми за вас запакујемо ствари, наши радници ће доћи раније пре возила и обавити све што је потребно. Сав материјал за паковање добијате од нас по набавној цени по којој и ми набављамо материјал за селидбе.

Селидбе станова у Србији и иностранству

Селидбе које радимо нису ограничене само на Београд. Радимо селидбе станова и у целом Србији али и у селидбе у иностранству. Потребно је да нас позовете на 062 242 282 и закажете селидбу. У зависности од локација зависи и цена и огранизација ваше селидбе. Уколико је у питању селидба у иностранство обавићемо све потребне припреме и помоћи вам максимално у сакупљању документације за селидбу стана у иностранство. Најчешће селидбе станова су селидбе у Немачку и селидбе у Аустрију.

Демонтажа и превоз намештаја

Уколико имате намештај који је потребно расклопити за селидбу или једноставно не може да прође кроз врата, ми можемо урадити демонтажу и монтажу намештаја. Да ли је потребно вршити демонтажу утврдиће наш радник уколико ви нисте сигурни. Оно где ви можете убрзати селидбу стана је да замолите комшије да ослободе до два паркинг места за селидбу комбијем или до три паркинг места за селидбу камионом.

Leave a Comment