Селидбе спољашњим лифтом

Селидбе спољашњим лифтом за све врсте транспорта ваших ствари. Вршимо пренос ваших ствари теретним лифтом, косим лифтом, а за лакши транспорт имамо и теретне рампе. Без хабања унутрашњих лифтова и ометања свакодневног живота у зградама.

Агенција за селидбе теретним рампама и спољашњим лифтом

Пренос и селидба гломазних ствари из вашег пословног или стамбеног простора више нису проблем. Наша агенција за селидбе поседује спољашњи лифт којим ћете овај мукотрпан посао брзо и лако окончати без ошетћења предмета. Ангажовањем наше агенције за селидбе спољашњим лифтом нећете доћи у ситуацију да изазовете револт и побуну комшија уколико дође до буке у згради или предугог задржавања лифта који је иначе у употреби. Селидбе косим лифтом вршимо тако што лифт монтирамо напољу и ствари износимо споља без буке у ходницима, на степеништу и без коришћења лифта унутар зграде. Селидбе спољашњим лифтом у великој мери олакшавају пренос предмета до возила којим се врши транспорт на жељену локацију. Наша агенција непрестано усавршава технике селидби и на тај начин својим клијентима штеди време и новац. Нудимо квалитетну услугу уз најниже цене за селидбе лифтом.

Селидбе спољашњим лифтом – коси и теретни лифтови, товарне рампе

За нашу фирму селидбе било које врсте не представљају проблем. Наши запослени су одговорни и професионални у обављању свог посла. Поред савесних радника, располажемо и квалитетном опремом која у великој мери олакшава посао око селидбе. На возила којим вршимо транспорт, могуће је уградити товарне рампе за лакши утовар и истовар терета. Поред товарних рампи, ту су и коси и теретни лифтови којима се лакше спушта односно подиже терет на више различитих нивоа коришћењем снаге електромотора. Овакав вид утовара, истовара и преноса ствари убрзава и олакшава посао око селидби предмета који су својим димензијама изазовни и компликовани за паковање и транспорт. Не бојте се селидби великих ствари (клавира, ормана, гарнитура, столова), обратите се нашој агенцији и у најкраћем року се преселите на нову адресу.

Leave a Comment