Селидбе специјалних терета у Београду

У селидбе специјалних терета спадају селидбе пећи, селидбе клавира, селидбе сефова, селидбе драгоцености и све селидбе које због тежине или специфичности терета треба транспортовати другачије од уобичајеног. Радимо селидбе специјалних терета у Београду, Србији и иностранству.

Безбедне селидбе специјалних терета

У зависноти од тога шта треба транспортовати на нову локацију, другачије организујемо сваку селидбу. Први корак је ваш позив телефоном како бисмо сакупили више информација о томе шта треба селити и на који начин, које возило употребити за селидбу, да ли треба радити демонтажу и монтажу, као и које заштитне материјале треба користити при транспорту.

Специјални третман за специјалне терете

Чим од вас добијемо информације о томе шта је потребно транспортовати и која врста селидбе специјалних терета је у питању, крећемо у реализацију. Уколико је потребно, наш радник ће доћи пре селидбе и прегледати ситуацију, премерити димензије врата, простора и терета који треба бити пребачен најпре до возила за селидбе, а затим и отпремљен на нову локацију. Наш радник ће одмах и видети да ли треба радити демонтажу и који радник је за то потребан.

Најбоља возила за селидбе специјалних терета

Располажемо најбољим возилима за селидбе. У нашем возном парку имамо комби и камионе за селидбе које редовно технички проверавамо и тестирамо њихову исправност. У зависности од терета који треба бити транспортован, укључујемо и адекватно возило. Уколико је потребно да буде укључено више возила, лако то можемо организовати.

Најповољније селидбе у Србији

Цене наших селидби прилагођене су нашем тржишту. Дајемо најповољнију цену за селидбе специјалних терета у Београду и Србији. С обзиром да не улажемо у скупе рекламе већ послове добијамо на основу добрих препорука наши бивших клијената, лако одржавамо ниску цену селидби чак и уз присутство бројне конкуренције. Да се уверите у квалитет наших услуга и цену за селидбе специјалних терета, слободно нас позовите одмах или се распитајте за селидбе које смо ми организовали.

Leave a Comment