Селидбе пећи: Селидбе ТА пећи, каљевих пећи и норвешких радијатора

Најповољније селидбе пећи у Београду. Радимо селидбе ТА пећи као и свих других врста пећи које се могу транспортовати. Пећи се обично могу демонтирати и спаковати у комби или камион за селидбе. Овакав терет и селидба су специфични па је битно да ово поверите професионалцима са искуством.

Демонтажа, монтажа и превоз пећи

Вршимо све врсте демонтаже и поновне монтаже након селидбе пећи у Београду и Србији. Битно је да то буду пећи које се фабрички могу демонтирати без оштећења, односно, да су то пећи које имају могућност демонтаже. Такве пећи можемо спаковати у наше комбије за селидбе и превести их на нову локацију. Уколико имате пећи које захтевају демонтажу уз разбијање постојећих спојева и касније монтирање уз зидање нових спојева, потребно је да пронађете неког ко се тиме бави професионално. Са наше стране можемо обавити превоз пећи или делова, али не и услугу зидања пећи.

Превоз пећи у Београду и Србији

За превоз пећи потребно је имати опремљено и исправно возило. Наша возила су управо таква и пролазе редовне техничке контроле и провере исправности. Било да се превоз треба обавити у Београду или даље у Србији, можете нас позвати одмах како бисмо се договорили за седлибу пећи. Уколико имате већу пећ која тражи демонтажу, обавезно нагласите какву пећ имате како бисмо одмах исправно огранизовали време.

Ево шта је потребно да урадите пре селидбе пећи

Пре ваше селидбе пећи потребно је да нас упутите о којој пећи се ради и да измерите да ли пећ може исправно да прође кроз ваш стан. Уколико ви нисте сигурни, пре селидбе може доћи наш радник и прегледати о чему се ради. Тада ћемо знати и да ли треба радити демонтажу пећи као и колико ће трајати тај посао. Потребно је и да замолите комшије да ослободе једно паркинг место што ближе улазу у зграду или стамбени простор. Уколико у згради имате теретни лифт најбоље је да кључ затражите унапред од председника станара како бисмо могли да користимо тај лифт.

Свакако, увек је најбоље да нас пре свега позовете телефоном на 062 242 282. Тако ћемо вам дати највише информација и упутити вас у даље кораке.

Leave a Comment