Селидбе ормара: Како да организујете и преселите ормар као професионалац

Када су у питању селидбе ормара и организација ормара, ту смо прави стручњаци. Вршимо селидбе ормара сваког дана и нагледали смо се свега. Када погледамо одредјени ормар тачно знамо колико нам времена треба да га преселимо, притом водећи рачуна о вашим стварима, које ће бити пажљиво запаковане.

Селидбе ормара: Неколико савета за бољу организацију

Без обзира на величину ормара и количину одеће, обуће и накита који имате, постоје правила које ће вам помоћи при његовом сређивању. Пре примене пет златних правила потрудите се да очистите ормар од одеће коју нисте обукли минимум годину дана, као и ципела које су похабане, неносиве, а чувате их само зато што сте се сентиментално везали за њих.

Вешалице

Нека вешалице буду дрвене или обложене платном, никако металне, које су крхке, а могу да промене облик кошуље или хаљине. На једну вешалицу можете да ставите две, па и три ствари, али нека то увек буду предмети из исте категорије: мантил преко мантила, хаљина на хаљину и слично. Джемперима није место на вешалицама јер ћете их боље сачувати уколико их лепо савијете и одложите на полицу.

Пластика уништава одећу, зато немојте да је држите на вешалици умотану у пластичну кесу која може да доведе до губитка боје, стварања мрља, посебно на природним материјалима којима је неопходно да дишу.

Распоред према бојама

Даља организација укључује распоређивање одеће према бојама. То ће вам помоћи код прављења одевних комбинација. Такође, узмите у обзир годишња доба и групишите сличне комаде. Нека летње мајице буду на једној страни, послагане од беле до црне. Не заборавите да два пута годишње направите малу реорганизацију, тако што ћете одећу за летње дане пребацити напред у пролеће или зимску у јесен.

Накит

Накит у фиокама или кутијама делује као добра идеја, али се често дешава да се огрлице упетљају у минђуше, а у журби покидате неки комад. Зато је најбоље решење направити малу таблу са кукицама на којима ће висити они комади накита које најчешће носите или који су вам до сада правили хаос по кутијама. На овај начин ћете спречити да се накит међусобно гребе, а све ће вам бити на дохват руке.

Ципеле

Како би ваше ципеле биле што боље организоване, најпре их очистите, погледајте које су за обућара, а затим ихпослажите по кутијама. Распоредите их према сезони и висини потпетице.

Никада не одлажите мокре ципеле, јер ризикујете да се убуђају, као што је важно да ципеле никада не буду у близини извора топлоте, јер кожа може да избледи, а нитне или копче могу да олабаве.

Каишеви и мараме

Каишеве можете држати на вешалицама или уролане, зависно од материјала од ког су направљени. Уколико имају велике копче са цирконима, морате да их одложите тако да не дође до гребања. Иделано би било држати их у малим плишаним врећицама.

За разлику од каишева, мараме, шалови и ешарпе су далеко лакши за одржавање, али заузимају више простора. Можете их држати у посебној фиоци, поређане по бојама или на вешалицама, уколико имате места.

Услуга селидбе ормара

Уколико су вам потребне селидбе ормара, позовите нас: 062 242 282 или нас контактирајте путем наше онлине форме за селидбе у Београду.

Ако се селите у другу земљу и потребна вам је селидба ормара у иностранство, предлажемо да погледате наш сајт за селидбе у иностранство.

Leave a Comment