Селидбе кућа Београд – Селидбе станова, селидбе кућа и селидбе домаћинстава

Најбоље селидбе кућа, комплетних домаћинстава са расклапањем, паковање и превозом намештаја. Радимо и поновно склапање намештаја на новој адреси. Све то радимо сигурно, брзо и по повољној цени. Уколико нас позовете одмах добијате и бесплатну процену селидбе.

Селидбе кућа и комплетних домаћинстава

Наша агенција може да пресели комплетну вашу кућу на нову адресу. Комплетан намештај и ствари пакујемо у наша возила и возимо даље. Уколико је потребно расклопити намештај и поново га склопити у новој кући или стану, ми то радимо за вас. Пакујемо ствари у кутије и штитимо их од лома. Све заједно и пажљиво увезујемо у комбију или камиону и на сигуран начин превозимо.

Селидбе кућа са расклапањем и склапањем намештаја

Уколико имате велике комаде намештаја у кући који не могу да прођу кроз врата или се безбедно пренесу до возила за селидбе потребно је да намештај буде расклопљен. Ово можете урадити и ви пре селидбе, или можете сачекати да наши радници то обаве за вас. Такође, уколико овај посао поверите нама можемо опет склопити намештај на новој адреси.

Најјефтиније селидбе кућа

Наше селидбе су најјефтиније. Радимо селидбе кућа у Београду, али и селидбе стамбеног простора у Београду,  у Србији и иностранству. Не користимо скупе рекламе, већ се ослањамо да заслужену препоруку наших клијената. Имамо искусне раднике са којима сарађујемо већ годинама и трудимо да да усрећимо све наше клијенте. Управо због тога лако можемо да понудимо и најјефтиније селидбе.

Селидбе кућа, превоз комбијем или камионом

Наш радник ће током бесплатне процене селидбе проценити да ли је за вашу селидбу потребно да буде укључен комби возило за селидбе кућа. У оба случаја користимо проверена и редовно тестирана возила која задовољавају све стандарде и вашу кућу могу преселити у најбољем реду и без штете. Такође, наши радници су искусни возачи и имају дугогодишње искуство са селидбама у Србији и иностранству.

Leave a Comment