Селидбе кревета – Неколико корисних савета

Селидбе кревета које ви не можете самостално да преселите можете препустити нашој фирми. Ваш кревет ћемо демонтирати или превести у једном комаду уколико није превише велики и може да буде тако пресељен на нову локацију у Београду

Кревет је битан

У кревету човек проводи скоро половину свог живота, док је за неке то можда и више од тога. Од кревета често зависи одмор и здравље, па уколико сте коначно наишли на кревет свог живота али морате да се селите, не брините. Ваш кревет сада може лако да буде пресељен заједно са вама. Радимо селидбе кревета на једноставан, сигуран од оштећења и проверен начин. Лјуди често при селидбама одустају од селидбе овако кабастих ствари али то не морате и ви да будете. Ваш кревет иде заједно са вама. 

Демонтажа кревета за селидбу

Ако је кревет стандардних димензија, за једну особу, онда и не мора да буде демонтиран. У том случају скида се само душек и покретни делови као што су еластичне летвице или мреже. Такав кревет лако може да стане у комби за селидбе кревета јер у овом возилу има довољно простора. Међутим, ако се ради о брачним креветима који су много већи или садрже стилске мотиве који често заузимају доста простора, потребно је урадити демонтажу и посебно заштити све делове кревета како би без оштећења стигли на нову адресу. 

Најбрже и најјефтиније селидбе кревета

Објаснићемо зашто су наше селидбе кревета најјефтиније. Најпре због тога што имамо уиграну екипу, добра возила за селидбе кревета и познајемо посао а затим и градске руте. То нам омогућава да урадимо много селидби и тако зарадимо на количини урађеног посла, а због тога нас и многи задовољни клијенти препоручују како због квалитета тако и због цене. Уз све то смо и брзи јер смо стварно добри у свом послу, не губимо време да исправљамо грешке јер их и не правимо па зато имамо сасвим довољно времена да се посветимо нечему што је стварно битно за вас – селидбе кревета.

Фото: Пиxабаy

Leave a Comment