Селидбе канцеларија Београд

Агенција из Београда са дугогодишњим искуством ради повољне селидбе канцеларија и селидбе целих фирми. Брзо и без стреса лако ћемо преселити комплетну вашу фирму или пословну канцеларију на нову локацију одакле одмах можете започети са даљим радом.

Јефтине селидбе канцеларија у Београду

Можемо да за вас обавимо најјефтиније селидбе канцеларија у Београду. Слободно се распитајте код других агенција и можете доћи до тога да је наша понуда за селидбе најјефтинија. Можете одмах позвати наш број телефона 062 242 282 како бисмо договорили селидбу канцеларије. Одмах након позива можете да кренете да пакујете ваше ствари, или да сачекате нас уколико је договор да ми обавимо и паковање уместо вас.

Додатну погодност нудимо фирмама којима су често потребне услуге за селидбе канцеларија. Као могућности плаћања истичемо плаћање у кешу, чековима, преко рачуна фирме или картицом.

Брзе селидбе канцеларија

Познајемо све путеве и пречице, као и где настају највеће гужве па ћемо брзо али сигурно пребацити све ваше ствари на нову пословну локацију. Поред тога имамо и одлична и исправна возила која вас неће изневерити. Оно што је за брзину такође битно јесте да се још пре селидбе добро информишемо о количини ствари и материјала, као и да ли је потребно да неке ствари (намештај) буду расклопљене пре селидбе. Поред тога, на брзину можете да утиче и висока спратност старе или нове локације, као и постојање теретног или било каквог лифта у згради.

Комби селидбе канцеларија

Уколико ваша канцеларија нема пуно намештаја и великих делова, идеално је да за селидбе канцеларија укључимо једно или више комби возила. Комби возила су и бржа и ефикаснија од камиона за селидбе. Комби за селидбе се брзо пробијају кроз гужву, пролазе сваким путем и лако се могу паркирати било где – корисно ако су сва паркинг места попуњена или је мали простор у улици или пословној гаражи.

Ипак, уколико се испостави да је боље укључити један камион за селидбе канцеларија, лако то можемо урадити. Свакако, и комби и камиони са којима радимо селидбе су у одличном стању и редовно се контролишу како се не би дешавали проблеми у току селидбе и посла.

Leave a Comment