Селидбе ИТ компанија

Урадили смо више до 70 послова који укључују селидбе ИТ компанија. Овакве селидбе захтевају добру огранизованост, паковање, пописивање, сигурни превоз, а затим и на крају распакивање, проверу ствари и намештаја и монтирање намештаја и ствари које су биле предмет селидбе ИТ фирми.

Паметна организација селидбе

Сваки посао захтева пажљиву и темељну огранизацију. С обзиром да селидбе ИТ компанија радимо често, знамо тачно структуру онога што се сели, процедуре, начине паковања рачунарске опреме, намештаја, монитора, пројектора и свега што обично нека ИТ компанија има и планира да пресели на нову адресу. Селидбе ИТ фирми и компанија се због тога често поверавају нама на основу добрих препорука наших ранијих клијената.

Познајемо и структуру људи који су у ИТ компанијама па  знамо тачно шта се од нас очекује, начин рада и поштовање процедура и времена које је потребно за селидбе фирми и компанија.

Сигурни и повољни транспорт за селидбе ИТ компанија

Као и за све друге селидбе које радимо, у понуди су одлична возила за транспорт и селидбе ИТ фирми. У зависности од количине ствари и намештаја, можемо да укључимо комби или камионска возила за селидбе ИТ фирми и компанија. Наша возила су проверена технички и одлазе на редовне сервисе и техничке прегледе. Ово нас чини агенцијом за селидбе која улаже у своја возила и брине о томе да све што радимо стигне тачно на време и безбедно на нову адресу ваше фирме. 

Посебне повољности за селидбе ИТ компанија

С обзиром на експанзију ИТ фирми имамо честу сарадњу са ИТ компанијама које отварају нова представништва, опремају нове пословне просторе или се селе, отворили смо посебни канал за пружање услуга у ИТ сектору и свима који долазе из овог поља рада. Само код нас, ако вам требају селидбе ИТ фирми, можемо да понудимо посебне погодности и максималну посвећеност да посао обавимо у квалитету који се обично не очекује и превазиђемо сва ваша очекивања.

Leave a Comment