Селидбе бутика и продавница

Повољне и брзе селидбе бутика и продавница у Београду и Србији. Паковање и ефикасна заштита свих производа и предмета који се селе на нову локацију. Паковање у кутије за селидбе и заштита фолијама.

Селидбе бутика и продавница у Београду

Уколико имате продавницу или бутик у Београду и потребно је да све производе преселите у нови локал или магацин, имајте у виду да ми радимо селидбе бутика и продавница. Поред ових селидби радимо и све друге врсте транспорта ствари и намештаја. Такође, вршимо демонтажу и монтажу намештаја и полица које користите у вашем бутику па ништа неће остати на терет вама. Све што транспортујемо најпре заштитимо и обезбедимо од могућности лома и оштећења. На располагању су пластичне фолије, кутије и облоге које се користи у возилима како при транспорту не би дошло до штете. 

Селидбе у целој Србији за бутике и продавнице

Селидбе бутика и продавница радимо и на територији ван Београда. Било да вам треба селидба из Београда или за Београд, треба само да позовете наш број телефона 062 242 282 како бисмо организовали и испланирали све што је потребно за селидбу. Селидбе бутика и продавница није нешто што радимо први пут јер овим послом се бавимо годинама и имамо довољно искуства да бисмо све спровели у најбољем реду. Није битно која је релација вожње све док за вас раде проверени пакери и возачи за селидбе бутика и продавница. 

Најбоља возила за селидбе

На располагању су пространа возила, комби и камиони за селидбе бутика и продавница. Наша возила пролазе редовне техничке прегледе и редовне сервисе што указује да бринемо о возилима и послу којим се бавимо. У зависности од тога колико ствари имате за транспорт, укључићемо и адекватно возило како би простор био квалитетно искоришћен и сви услови задовољени. Знамо да селидбе бутика и продавница могу да буду скупе, али уз наша економична возила омогућили смо свим нашим клијентима да повољно добију најбољу услугу уз задовољавајуће цене

Leave a Comment