Селидбе антиквитета: Који је најбољи начин да преселите ваше антиквитете?

Поуздане и брзе селидбе антиквитета на било којој локацији у Београду и Србији. Наша агенција Смарт Мове за селидбе у Београду преселиће јефтино, а професионално ваше драгоцености на нову адресу.

Озбиљна фирма са дугугодишњим искуством

Ако се двоумите коме бисте могли да поклоните своје поверење за селидбе ваших антиквитета, наша фирма се већ дуги низ година бави селидбама и током тог времена имали смо прилику да селимо различите предмете као што су: селидбе касе и сефа, соларијуми, гломазни и стилски намештај и наравно антиквитете.

Професионални радници за селидбе антиквитета

Свесни чињенице да су антиквитети предмети веома велике, а неретко и непроцењиве вредности, посебну пажњу поклањамо управо за селидбе антиквитета. Наш тим ангажованих радника посвећен је, искусан и одговоран. Посао око антиквитета схватају озбиљно и максимално се залажу да све селидбе антикварних књига и намештаја протеку без икаквих непредвиђених околности.

Амбалажа за паковање за селидбе антиквитета

Наша фирма практикује да својим потенцијалним сарадницима обавезно понуди и услугу паковања њихових ствари да не би дошло до евентуалног оштећења и лома приликом транспорта. Селидбе антиквитета подразумевају посебан третман и зато вам нудимо картонске кутије различитих величина у које се драгоцености могу безбедно спаковати. Као додатни вид заштите такође нудимо сунђере којима се предмети могу обложити и потпуно заштити од свих непредвиђених околности. Растегљиве фоиље су такође додатни вид заштите који нудимо својим клијентима.

Најповољније цене за селидбе антиквитета у граду

Баш као што водимо рачуна о безбедности приликом транспорта за селидбе антиквитета, бринемо и о приступачности цена наших услуга. Своје трошкове за паковање и транспорт антиквитета сводимо на минимум и на тај начин омогућујемо својим клијентима да селидбе обаве бездедно и јефтино.

Могућност бесплатне процене цене селидбе

Клијентима и пословним сарадницима смо омогућили да нас лако позову и представе о каквој селидби је реч. Ми им на основу прецизираних података о локацији и количини ствари дајемо прецизне цене коштања селидбе, водећи рачуна да то буду најповољније цене за селидбе антиквитета у граду.

Преселите своје антиквитете у нови стамбени или пословни простор са позданом и искусном фирмом за селидбе.

Повезане услуге за селидбе:

Leave a Comment