Паковање за селидбу

Паковање за селидбу може бити напоран посао уколико у исто време планирате нови живот, можда сте добили и нови посао и истовремено јурите најјефтинију агенцију за селидбе у Београду. Уколико ви немате времена и стрпљења позовите нас на 062 242 282.

Пакујемо ваше ствари, ситне предмете и намештај. Радимо демонтажу на старој адреси и монтажу намештаја на новој адреси. На вама је само да нас позовете. Одмах по договарању селидбе упутићемо вас у све детаље, договорићемо време и послаћемо радника да обави бесплатну процену ваше селидбе у нови живот.

Имамо следеће комплетне услуге паковања за селидбу на располагању:

  • Паковање ситних ствари и покућства за селидбу
  • Паковање гардеробе за селидбу
  • Паковање књига за селидбу
  • Паковање докумената за селидбу
  • Паковање стакларије и украса
  • Паковање канцеларијског материјала за селидбу

Битно је само да од вас добијемо инструкције за обележевање кутија, као и одређене посебне захтеве за паковањима и одвајањима предмета – уколико за има неке посебне потребе. Управо због тога, касније ћете моћи лако да распакујете своје ствари.

паковање за селидбу монтажа и демонтажа намештаја за селибе

Достављамо амбалажу за паковање за селидбу и саветујемо вас

Уколико желите сами да се спакујете, постоји могућност и за то. Доставићемо вам кутије, амбалажу и заштитне материјале. Поделићемо са вама све што знамо о паковању и селидбама. На овај начин можете уштедети и лако запаковати ствари за селидбу у својој режији.

Монтажа и демонтажа намештаја за селидбу

Монтажа и демонтажа намештаја није нешто се лако ради. Можете то радити и сами али ће вам требати мало више времена и снаге (ако сте сами). Може вам бити лакше и брже ако тај посао поверите нама. Наш тим радника може лако и брзо демонтирати крупне комаде намештаја и припремити га за селидбу. Уколико ми радимо и селидбу за вас, демонтажа и монтажа намештаја је бесплатна.

Све што расклопимо можемо и да склопимо за вас на новој адреси. За селидбе користимо најбоља транспортна возила, редовно их проверавамо и држимо исправнима у сваком тренутку како бисмо увек били спремни баш за ваше паковање и селидбу на нову адресу.