Најам радника за селидбе – Преселите се што лакше

Ако су вам потребни додатни радници за селидбе, позовите нашу агенцију и одмах ћемо огранизовати најам радника за селидбе. Поред тога, радимо и комплетне селидбе и имамо одлична возила за селидбе која су на располагању 24 часа дневно.

Ваши радници за селидбе су код нас

Знамо колико селидба може да буде тешка, ми их радимо годинама. Знамо и да увек зафали по неки радник, једно возило за селидбу и једна кутија без које тачно не може да се спакује све што је преостало да буде спаковано за селидбу. Уколико сте већ кренули са селидбом или је тек планирате, и потребни су вам радници за помоћ око селидбе, ми огранизујемо најам радника за селидбе и све то брзо спроводимо у дело. Са ваше стране потребно је само да позовете наш број телефона 062 242 282 и кажете нам колико вам радника треба или колико је велика ваша селидба.

Уз раднике можете да пронађете и остало потребно за селидбу

Најам радника за селидбе није сам по себи довољан. Ако већ радите селидбу не заборавите да треба да припремите и кутије, кесе, заштитне фолије или тканину чиме ћете заштитити ломљиве ствари током паковања и превоза. А ако имате и веће комаде намештаја не заборавите да испланирате да то треба демонтирати ако не може да стане у возило које имате за селидбу. Уколико нисте сигурни, најам радника за селидбе није наша једина услуга па лако можемо огранизовати комплетну селидбу за вас са свим потребним материјалом, кутијама и заштитним фолијама, и превозом.

Најам радника веома повољно

Једино у нашој агенцији можете да пронађете најповољнију понуду за најам радника за пренос и транспорт. Уколико ми већ не радимо комплетну огранизацију селидбе и превоз, већ само унајмљујемо раднике за вашу селидбу, немамо ни додатних трошкова које имамо за пуну селидбу у нашој режији. Због тога можемо да вам понудимо најам радника јефтино, односно, плаћате потребно радно време које наши радници проведу у раду са вама.

Leave a Comment