Магацин за ствари

Магацин за ствари које вам привремено нису потребне или сте у фази селидбе и потребно је да на неко време одложите ствари које ћете касније преузети. Код нас можете закупити магацин за ствари на одређено време, вршимо транспорт ствари, паковање и селидбе. 

Привремено одлагање – магацин за ствари

Било да имате селидбу коју морате да обавите, а још увек немате нови простор или можда имате превише ствари које тренутно немате где да распоредите, можемо да вам помогнемо и нудимо вам магацин за ствари. Са наше стране организујемо паковање, превоз робе у наш магацин за ствари, а затим и нови превоз робе до планиране нове локације. Комплетну услугу од почетка до краја добијате од нас, док са ваше стране не морате да се бринете око детаља. Оно што је нама потребно јесте адреса на којој треба да преузмемо ваше ствари, затим колико времена треба да складиштимо (чувамо) ваше ствари и која је нова адреса на коју ствари треба да буду достављене након чувања. 

Додатне услуге које можемо урадити ако вам треба додатног простора у вашем стану или кући: селидбе у Београду, складиштење ствари, одношење старог намештаја и селидбе у иностранство.

Магацин за ствари, намештај, канцеларијски материјал и некварљиву робу

Наш магацин за ствари може послужити да чувате намештај, материјал, робу из ваше продавнице (ако немате свој магацин или ако немате довољно простора), за привремено одлагање производа и сваку некварљиву робу. Имајте у виду да не можемо да прихватимо одговорност за складиштење робе која може да се поквари, као што су прехрамбени производи који захтевају и посебне услове држања (температура). 

Складиштење и одлагање ствари на одређено време

Што се нас тиче, можете користити магацин за ствари колико год вам је то потребно. Битно је само да ви имате приближно у виду колико ће то бити како бисмо огранизовали комплетну услугу за вас. Магацин за ствари је сигурно место где ће ваши предмети бити обезбеђени од крађе али и од пропадања у смислу оштећења услед временских услова или услова у простору где ће се ваше ствари налазити. Наш магацин за ствари је најјефтинији магацин за ствари уз најбоље услове које можете добити на тржишту. Уколико вам је потребан магацин најбоље је да одмах позовете наш број телефона 062 242 282

Leave a Comment