Кутије за селидбе Београд: Картонске кутије за селидбе и паковање при селидби

Обезбеђујемо све кутије за селидбе уколико се одлучите за нашу агенцију. Кутије за селидбу добијате по набавној цени, а уколико ми радимо и вашу селидбу у Београду добијате и заштити ваших ствари, паковање у кутије и комби превоз на нову адресу.

Квалитетне кутије за селидбу свих димензија

На располагању су све врсте квалитетних материјала за кутије за селидбе. Трослојне и петослојне кутије за селидбе свих димензија. Да би ваша селидба прошла у најбољем реду, испланирајте величине кутија, њихову јачину и број кутија које су вам потребне за селидбу. Ево неких правила за паковање која ће вам помоћи да правилно распоредите ствари по кутијама:

  • Књиге иду у трослојне мање кутије ових величина (јер је тешко, али није ломљиво): 40x30x30 или 45x35x25м
  • Посуђе иде у петослојне кутије (јер је тешко и ломљиво): 40x40x40цм
  • Електрични уређаји и техника која није тешка иде у петослојне кутије: 60x40x40
  • Гардероба и лаке, неломљиве ствари могу да иду у трослојне кутије: 70x40x40 цм или 60x50x50цм

Имајте у виду да је боље паковати у више мањих кутија него у једну огромну. Уколико се ви не сналазите, немате времена или вам треба помоћ, ми ћемо све распоредити за вас и преселити вас у најбољем реду, за кратко време и нећемо вас изложити великом трошку. Ако имате доста ствари која треба да се спакује у кутије за селидбе, наша агенција Смарт Мове ради и комби превоз робе по најјефтинијим ценама у Београду.

Најјефтиније кутије за селидбе

Кутије за селидбу које можете добити код нас су најјефтиније уколико ми радимо и селидбе за вас. Тада вам кутије испоручујемо по набавној цени, односно не зарађујемо на тим кутијама од вас. По цени по којој смо их и ми набавили, по тој цени ћете и ви добити кутије за селидбу коју огранизујемо за вас.

Кутије и заштитна амбалажа за селидбу

За селидбу је потребно користити квалитетне кутије, пуцкетаве фолије, стреч фолије и канапе за повезивање. Када се све смести у комби за селидбе, потребно је додатно заштитити – ми користимо сунђере, стиропор и заштитну ћебад. На крају све повежемо и учвристимо заштитним ужадима. Поред тога што је све ствари потребно спаковати у кутије за селидбе, потребно је и све преселити на нову адресу у исправном стању.

Leave a Comment