Агенција за селидбе Београд

Ми смо једина агенција за селидбе Београд са вишегодишних искуством, повољном ценом, бесплатом проценом селидбе, монтажом и демонтажом намештаја и највећој понудом пратећих услуга, различитих возила за селидбе и међународне селидбе.

Најјефтинија агенција за селидбе Београд

Свој рад започели смо у Београду. Познајемо све пречице, све путеве и где може да настане гужва која ће успорити вашу селидбу. Знамо и како да заобиђемо ту гужву и обавимо вашу селидбу без стреса и непотребног чекања. Додатно, ослањамо се на нашу главну рекламу – препоруке наших задовољних клијената. Уместо да улажемо у скупе рекламе ми улажемо у клијенте, дајемо најбољу цену за селидбе Београд и најбољи квалитет који може да понуди једна агенција за селидбе Београд.

Најбоља возила из агенције за селидбе Београд

Наша агенција за селидбе Београд располаже најбољим возилима за селидбе. У зависности до ваше селидбе бирамо и возило које ћемо послати. На располагању су професионална комби возила за брзе и лаке селидбе као и комби превоз робе, као и прилагођени камиони за велике селидбе. Сва наш возила се редовно контролишу и проверава се исправност. Не дозвољавамо да се квар догоди у току транспорта ствари за клијента. Чак иако се деси квар на возилу који није могао да се предвиди, одмах шаљемо заменско возило и настављамо вашу селидбу по плану без застоја.

Монтажа и демонтажа приликом селидбе

Агенција за селидбе Београд ради и демонтажу вашег намештаја пре селидбе и монтажу-склапање након селидбе на новој адреси. Демонтажа је често потребна уколико имате велике комаде намештаја који не могу да прођу кроз врата. Тада ће наши радници расклопити намештај и тако га пренети у возило за селидбу. Уколико нисте сигурни да ли је потребно да радимо демонтажу, утврдиће то наш радник када дође да обави бесплатну процену селидбе. За вас вршимо чак и монтажу новог намештаја, уколико током селидбе набављате и нове комаде намештаја. Можемо чак и за вас преузети нови намештај из салона, превести га и склопити на новој адреси у оквиру услужне монтаже намештаја.

Међународне селидбе из Београда

Уколико се селите из Београда у иностранство или је потребно обавити селидбу из иностранства у Србију, наша агенција за селидбе Београд може то да уради за вас. Радимо све релације и међународне селидбе. Познајемо прописе и процедуре за селидбе, док су наши возачи искусни на међународним путевима. Наша возила способна су да обаве успешне селидбе на далеким релацијама.

Агенција за селидбе Београд препоруке

Све препоруке за селидбе добијамо од наших клијената са којима смо сарађивали и од наших пријатеља који знају колико добро радимо овај посао. Наша агенција за селидбе Београд обавила је велики број селидбе у Београду, селидбе у Србији али и селидбе у иностранство. Сматрамо да селидба која је добро осмисли и огранизује не може да створи додатне проблеме или додатне трошкове.

Leave a Comment