Политика приватности

БеоградСелидбе чува приватност свих посетилаца својих интернет сајтова и штити личне податке посетилаца интернет сајта БеоградСелидбе. Молимо вас да пажљиво прочитате Политику приватности која следи како бисте разумели како користимо и штитимо информације које нам пружате.

Информације које скупља сајт БеоградСелидбе

У начелу можете посетити интернет сајт БеоградСелидбе без откривања било какве информације о себи. Наши сервери сакупљају имена домена, а не е-маил адресе посетилаца интернет сајта БеоградСелидбе . На појединим деловима овог интернет сајта тражимо личне информације о Вама како бисмо вам омогућили остваривање одређених права, као што је пружање извесних информација које затражите. Ово чинимо путем употребе онлине формулара и сваки пут када нам пошаљете своје детаље е-маилом. Информације које добијемо од Вас могу укључивати Ваше име и презиме, адресу, бројеве телефона или е-маил адресу. Од вас никада нећемо тражити додатне информације које нису неопходне да бисте добили услугу коју сте затражили.

Употреба информација

Информације о именима домена до којих дођемо не користимо како бисмо Вас лично идентификовали, већ да би на основу тих и других информација измерили број посета интернет сајту, просечно време проведено на интернет сајту БеоградСелидбе , прегледане странице итд. Информације које нам Ви дате или до којих дођемо путем овог интернет сајта, користићемо искључиво за одговарање на Ваша питања и/или за пружање и побољшање наших услуга. У случају да се предомислите и не желите да Вас контактирамо у будућности, молимо Вас да нас о томе обавестите.

Откривање информација

Информације које нам дате чувају се на нашем серверу, а могу им приступити наши запослени, државни органи, наши правни следбеници и лица која ангажујемо да обрађују податке у наше име у сврхе наведене у овој политици или друге сврхе за које сте Ви дали одобрење. Осим ако то закон не налаже, нећемо ни на који начин учинити доступним нити дистрибуирати информације о Вама које нам пружите, без вашег претходног одобрења.

Малолетни корисници сајта БеоградСелидбе

Уколико сте малолетни, неопходно је да добијете дозволу својих родитеља или старатеља пре него што нам дате информације о себи. Малолетним корисницима сајта БеоградСелидбе који немају овакво одобрење није дозвољено да нам дају личне информације.

Употреба колачића (Цоокиес) на сајту БеоградСелидбе

Као и већина сајтова на интернету, наш сајт БеоградСелидбе користи тзв. “колачиће” (у наставку Цоокие). Цоокие-ји су мали текстуални фајлови које Ваш Интернет прегледач (у наставку броwсер) чува на Вашем рачунару и који помажу да се идентификујете на wеб сајтовима приликом каснијих посета. Коришћење Цоокие-ја је стандардна пракса на Интернету, међутим Ви увек можете одлучити да желите да престанете да их користите. На нашим сајтовима користимо Цоокие-је искључиво како бисмо Вам омогућили бољи квалитет интеракције са нашим сајтовима, за потребе статистичке анализе посећености и оптимизацију нашег оглашавања на интернету преко сервиса Гоогле Аналyтицс и Гоогле Адс.