Монтажа и демонтажа

Монтажа и демонтажа намештаја, пословног простора, канцеларија и свега што може да се спакује и пресели на нову локацију. Ми најбоље знамо колико ово може да буде тешко и заморно уколико овај посао не радите свакога дана и нисте добро огранизовани. Најбоље и најјефтиније селидбе Београд преселиће вас брзо и сигурно на вашу нову пословну или животну локацију.

паковање и распакивање селидбе београд

Наша агенција за селидбе Смарт Мове искусно ради монтажу и демонтажу свега за селидбу. Радимо то већ више од 10 година. У наше услуге спада: монтажа и демонтажа ситног и крупног намештаја, регала, ормара, великих брачних кревета, канцеларија, столова – кућних и канцеларијских, двоседа, троседа, каучева и фотеља, кревета на спрат, угаоних гарнитура. Сваку демонтажу и монтажу намештаја, ако није у питању велики или компликовани намештај не наплаћујемо. Радимо и услужну услугу монтирања и демонтирања намештаја који је већ у вашем стану или кући.

Ако вам треба монтажа и демонтажа, позовите: 062 242 282

Имамо најбољу цену селидбе са монтажом намештаја. Радимо беспатну процену селидбе и комплетну огранизацију паковања, распаковања, превоза и огранизацију радника. Можемо да преселимо ваш постојећи намештај или транспортујемо и монтирамо ваш нови намештај из ИКЕА, Виторога или било ког салона намештаја. Уколико је потребно да стари намештај одвеземо на другу локацију (људи често баце стари намештај) и то можемо урадити за вас.

монтаз̌а и демонтаз̌а намештаја селидбе београд

Монтажа и демонтажа намештаја у Београду је нешто што радимо већ дужи низ година. Наши радници су искусни и представљају сложну, уиграну екипу људи који свој посао раде онако како треба. Не мењамо често раднике, трудимо се да наши радници за селидбе буду задовољни како бисмо нашим клијентима могли да понудимо најбољи квалитет услуге. Бесплатна монтажа и демонтажа може бити урадјена када радимо селидбе или комби превоз робе.

Монтажа и демонтажа: Шта све нудимо

Комплетан ваш дом, канцеларију или хоби можемо демонтирати на старој адреси и поново монтирати на новој адреси када завршимо селидбу. Обезбедићемо и амбалажу и заштитне материјале како би ваше ствари неоштећено стигле на нову адресу. Имамо и одлична возила чија се исправност често проверава. Пре него што погледате на неком другом месту позовите нас и распитајте се о селидби, једино код нас можете добити најбоље услове и цену.