Selidbe studenata i mladih bračnih parova

Selidbe studenata i mladih bračnih parova

Kao agencija za selidbe koja uvek vodi računa o svojim klijentima i želi da im ponudi cenu selidbe po najpovoljnijim uslovima imamo i uslugu mini selidbe. Ova usluga je napravljena u cilju brzog efikasnog i jeftinog preseljenja lica koja žive sami, ili su mladi bračni parovi. Najčešće su to selidbe studenata, učenika, samaca. Oni se češće sele od ostalih i nemaju nešto veliki broj krupnijih stvari za selidbe. Najviše imaju svojih ličnih stvari i garderobe, nešto tehnike i eventualno komad – dva nameštaja.

Selidbe studenata iz stanova u studentske domove, selidbe studenata iz domova, posebni popusti, pakovanje stvaru u kartonske kutije.

Ovakvu selidbu na teritoriji Beograda možemo izvesti uz kombi prevoz ili pikap sa jednim radnikom u roku do 60 do 180 minuta. Cena selidbe je oko 2000 dinara, još jednom da napomenemo da je opcija za selidbe Beograd i da cena može malo varirati zavisno od lokacije

  • kombi vozilo i jedan nosač
  • profesionalno
  • brzo
  • efikasno
  • ekonomično

Studentske selidbe iz stanova u studentske domove, selidbe studenata iz domova u stan, čuvanje stvari u vreme traženja novog smeštaja, kao i pakovanje u kartonske kutije za selidbe. Selidbe ovog tipa možemo obaviti u veoma kratkom vremenskom roku i po veoma povoljnim uslovima – kombi vozilo, profesionalno, brzo, ekonomično!

Potraga za idealnim stanom koji ćete deliti sa cimerima, ili dobijanje dugoočekivanog mesta u studentskom domu do sada je sigurno zadavala glavobolju mnogima. Jasno je koliko je teško naći stan koji studentski džeparac može da iznese, a pored toga platiti i preseljenje. Od sada nema brige – tu je naša agencija za selidbe.

Leave a Comment