Preuređen momački stan

Preuređen momački stan

Smješten u mirnoj ulici s drvoredom u West Villageu u New Yorku, ovaj dvosobni, dvoetažni stan nudi novi početak za novog samca. Vlasnik je htio potpuno osvježiti i redizajnirati sobe uz skroman proračun, u čemu su dizajneri studija Décor Aid uspjeli, koristeći pametna i isplativa rješenja. To su uspjeli stvaranjem manjih, jeftinih promjena koje su dale maksimalan učinak. Preuređeni ormari i novi kuhinjski aparati dali su kuhinji instantni redizajn, dok je novi raspored postojećeg namještaja i umjetnina poboljšao funkciju i protok zajedničkih prostorija, dodajući tlocrtu kućni ured i gostinjsku sobu.

Ovakva rešenja su odlična za studente i mlade bračne parove. Takodje, kada dodje vreme za selidbe studenata ili mladih bračnih parova u Beogradu, navedeni stil i nameštaj dodatno olakšavaju selidbu.

Kupljeni su jeftini ukrasni komadi, uključujući i rasvjetu i namještaj, kako bi se postigla čista, moderna estetika uz minimalan trošak. U suvremenom dnevnom boravku bijelo obojani zidovi pružaju moderniji, muški osjećaj, dok je u dvije spavaće sobe korištena tapeta kako bi se dodao sloj teksture i vizualni interes. Narančasti jastuci daju dašak boje u uglavnom neutralni prostor i suprotstavljajući se bakrenim i drvenim tonovima koji su tema cijelog stana. Rezultat je topao, ugodan i muški suvremeni dizajn.

Leave a Comment