ELEGANTNI STIL MALE GARSONJERE

Upravo ovo se može doživeti u ovom jednosobnom stanu smeštenom u Ostermalmu. Ova garsonjera možda jeste mala po kvadraturi, ali poseduje veoma lep dizajn koji uklapa svaki aspekt koji je čini većom, dok istovremeno svojim vlasnicima obezbeđuje neverovatan stil.

Ukupna tema je siva, koja istovremeno osvetljava prostor savršenim balansom. Zidovi su svetlo sivi i savršeno se uklapaju sa crnim elementima ostatka enterijernog dizajna. Prostor dnevnog boravka sastoji se od udobne svetlo sive sofe, tepiha sa obrascima, zajedno sa crnim stolicama na sklapanje.

Stakleni zidovi su uključeni kako bi podelili spavaću sobu od prostora dnevne, u kojoj se takođe nalaze i teške gusto krojene draperije koje se uklapaju sa sivom temom zidova. Kuhinja je jednostavnog dizajna i izgleda sasvim dovoljno prostrana. U njoj se nalaze nekomplikovani drveni detalji, zajedno sa mermernom radnom površinom mesinganih slavina.

U ovom stanu je takođe integrisano i zelenilo kako bi osiguralo čist vazduh i učvrstilo jedinstvenost dizajna. Iako je ovo jednosoban stan, on i dalje izgleda veoma prostrano, što mu je omogućio njegov neuporedivi dizajn.

Leave a Comment